Logo_color_pos@0.5x.png

Helsinki City Markkinointi

Avittamo ja Helsinki City Markkinointi aloittivat yhteistyön tänä kesänä. Kesän aikana Avittamo tuotti asiakkaalle mm. videohaastattelusarjan, kävijäkyselyn sekä uudet verkkosivut. Kyseiset sivut voit käydä katsomassa osoitteesta:

www.helsinkicitymarkkinointi.fi

hertsi_logo.png

Lähipalvelukeskus Hertsi

Avittamo tuotti Lähipalvelukeskus Hertsille mainosvideon, jossa esitellään keskuksen ympäristöä sekä itse keskusta. Tämän dronella kuvatun mainoksen voit käydä katsomassa osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=uqmFeQgRJ7E

logo_laajasalon_golf_500x500.png

Laajasalon Golf

Dronella kuvattu mainosvideo toteutettiin heinäkuussa 2019. Kuvasimme aluetta, väyliä ja klubitaloa. Tarkoituksena oli esitellä viihtyisä Laajasalon Golf videon keinoin ja myös valokuvata alue.

Mainoksen voit käydä katsomassa tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=yKOQhMqrUWY

Kuori.png

Yetitablet / Kuori Oy

Olemme toimineet Kuori Oy:n kanssa jo muutaman vuoden yhteistyössä. Olemme mm. tuottaneet heille useita asiakastarinoita ja videoita. Lisäksi Avittamo on toteuttanut Kuorelle Google Ads -kampanjan liittyen Amsterdamissa pidettyyn (ISE 2020) tapahtumaan sekä tehnyt sosiaalisen median markkinointia tapahtumaan liittyen (LinkedIn, Twitter ja Facebook).

ecco.png

ECCO / KRM Kenkä Oy

Eccon Tammiston Outlet-myymälässä järjestettiin loppuunmyynti loka-joulukuussa samaan aikaan kun Eccon uutta Premium Outlet-myymälää rakennettiin ja avattiin Helsinki Outletissa. Avittamon henkilökunta avitti Tammistossa hoitamalla myymälän loppuunmyynnin aina asiakaspalvelusta purkuun asti.

Myyrmäen Huolto Oy

Pitkän asiakassuhteen aikana Avittamo on tuottanut Myyrmäen Huollolle mm. uudet verkkosivut, tehnyt asiakaslehtiä kaksi kertaa vuodessa jo vuodesta 2012 lähtien, tuottanut uutiskirjeitä, tehnyt uusien tuotteiden esitemateriaaleja, asiakaskyselyjä sekä tapahtumia niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin

Kiinnostuitko?

Varaa ilmainen konsultointi (30 min.) ja kerromme mielellään näkymyksiämme esimerkiksi yrityksenne verkkosivujen kehittämisestä, sosiaalisen median markkinoinnin tehostamisesta, sisältömarkkinoinnista tai muusta vastaavasta. Anna meidän avittaa ja saat keskittyä olennaiseen! #meavitamme

Päivitämme lisää referenssejä koko ajan...

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy

Uurrekuja 3, 01650 Vantaa

+358 (0)50 428 0964

avittamo@avittamo.fi

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Seuraa meitä somessa

Meidän sosiaalisen median kanavissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, esitellään tuottamaamme designia ja kurkistetaan kulissien taakse. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

@avittamo

© Kaupallinen toimisto Avittamo Oy