Avittamo avitti Ecco Outlettia siirtymään Tammistosta uuteen Helsinki Outlettiin

Eccon Tammiston Outlet-myymälässä järjestettiin loppuunmyynti loka-joulukuussa samaan aikaan kun Eccon uutta Premium Outlet-myymälää rakennettiin ja avattiin Helsinki Outletissa. Avittamon henkilökunta avitti Tammistossa hoitamalla myymälän loppuunmyynnin aina asiakaspalvelusta purkuun asti. Eccon Tammiston Outlet-myymälä sulkeutui joulukuun puolessa välissä.

Helsinki Outlet

Eccon uusi Premium Outlet-myymälä avautui Helsinki Outletissa 1.11.2019. Avajaispäivä oli odotetusti kiireinen ja asiakasvirta valtaisa. Tällöin Avittamolta Lauri oli avittamassa myös uuden myymälän asiakaspalvelussa. Helsinki Outlet sijaitsee Vantaan Ikeaa vastapäätä Kehä 3:n ja Lahdentien risteyksessä. Kannattaa käydä tutustumassa Eccon uuteen Premium Outlet-myymälään!

Eccon Premium Outlet myymälä

Eccon Premium Outlet myymälä sisältä

Myös tämä projekti sujui totuttuun tapaan hyvin ja joutuisasti, sillä Eccolla ja Avittamolla on pitkä, vuosia kestänyt hyvä asiakassuhde. Yhteistyötä on tehty mm. useiden erilaisten messujen ja tapahtumien, Pop Up -myymälöiden sekä markkinoinnin osalta. ”On ilo tehdä yhteistyötä hyvässä porukassa ja laadukkaiden tuotteiden parissa”, kiteyttää tässä projektissa vastuussa ollut Lauri Karjalainen.

 

Jos yritykselläsi on tarvetta vastaavanlaisiin kaupallisiin palveluihin, otathan yhteyttä projektikoordinaattoriimme Jenni Karjalaiseen.

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy

Uurrekuja 3, 01650 Vantaa

+358 (0)50 428 0964

avittamo@avittamo.fi

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Seuraa meitä somessa

Meidän sosiaalisen median kanavissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, esitellään tuottamaamme designia ja kurkistetaan kulissien taakse. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

@avittamo

© Kaupallinen toimisto Avittamo Oy