top of page
Rengasparkki4.PNG

Avittamo tuotti Rengasparkille esittelyvideon B2B-myynnin tueksi

 

Tammikuussa 2022 kuvattu video esittelee Rengasparkin toimintaa ja näyttää, miten huolella renkaat puhdistetaan, kirjataan järjestelmiin ja varastoidaan. Ennen kuvauspäivää kävimme tutustumassa Rengasparkin henkilökuntaan, tiloihin ja toimintatapoihin. Käynnin pohjalta teimme käsikirjoituksen videoon, suunnittelimme lentoreitit sekä valitsimme kuvattavat alueet sisältä ja ulkoa.

 

Avittamolaiset saivat nähdä, miten upeasti Rengasparkki toimii ja mitä kaikkea renkaille tehdään ennen niiden säilytystä. Tarkoituksena oli tehdä visuaalisesti informatiivinen esittelyvideo Rengasparkin eri toiminnoista. Videota käytetään business to business -myynnin tukena.

"Kuvauspäivä alkoi aikaisella herätyksellä ja siirtymisellä Rengasparkkiin paikan päälle. Kuvasimme renkaiden matkan aina saapumisesta, pesun ja kirjausten kautta säilytykseen asti. Rengasparkin työntekijät ohjeistettiin, jotta heidän esiintymisensä videolla olisi mahdollisimman rentoa ja luonnollista. Tunnelma kuvauksissa oli hyvä ja kannustava. Renkaiden pesuun toimme perspektiiviä drone -kuvauksella ja tarkempia yksityiskohtia kuvasimme GoProlla. Pääsimme näkemään valtavan rengasvaraston, jossa renkaiden nosto trukin avulla 5 metrin korkeuteen saatiin kivasti taltioitua dronella. Mielestäni videolla näkyy Rengasparkin aito ja tehokas palvelukonsepti” kiteyttää videon ”arkkitehti” Lauri Karjalainen.

Rengasparkki2.PNG

Edellä mainitun videon lisäksi Avittamo teki Rengasparkille myös oman YouTube -kanavan, josta Rengasparkin asiakkaat pääsevät katsomaan videon yksityisellä linkillä helposti ja nopeasti. ”On ollut ilo tehdä yhteistyötä Rengasparkin ystävällisen tiimin kanssa” - koko Avittamon projektitiimi kiittelee.

IMG_281776.jpg
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page