BLOGI

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Droneluvat suoritettu ✔️

Yrityksemme otti käyttöön jo nyt uudet EU:n dronesäännökset ja on nyt rekisteröitynyt dronetoimija. Lauri on suorittanut tarvittavat droneluvat ja mainosvideoiden kuvaaminen voi jatkua tästä päivästä lähtien uusien EU-lainsäädäntöjen mukaisesti.

24.3.2021

Lue koko artikkeli tästä >>

Päivin haastattelu Vantaan Yrittäjien Yrittäjäinfo-lehdessä

- Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas. Ei ole väliä onko se iso vai pieni. Kaikkia palvellaan ripeästi ja ammattitaidolla, omistaja summaa.

15.12.2020

Lue koko artikkeli tästä >>

Taksvärkissä Avittamossa!

Taksvärkkipäiväni alkoi aamupalaverilla, jossa sain kuulla Avittamon projekteista ja tietää mitä saan tänään tehdä. Minulle kerrottiin myös Avittamon toiminnasta ja asiakkaista. Pääsin auttamaan arkistoinnissa, minulle näytettiin myös, miten nettisivuja päivitetään. Sain tehdä somepostauksen yhdessä Laurin kanssa. Lisäksi pääsin etsimään kuvapankista kuvia Avittamon asiakkaan asiakaslehteen. Oli kiinnostavaa oppia kaikenlaista uutta. Kaiken kaikkiaan päivä oli mielenkiintoinen ja mukava. Tänne rentoon porukkaan voisi tulla vaikka kesätöihin 😉 Kiitos tästä päivästä! 

 

Milla, taksvärkkiläinen (taksvärkkituotot menevät WWF:n kautta sademetsien suojeluun)

Avittamo 10 vuotta!

Kymmenen vuoden ajan olemme Avittamossa saaneet palvella asiakkaitamme ja olen siitä erittäin, erittäin kiitollinen. Mukaan on mahtunut hyvin erilaisia töitä ja projekteja, mikä minusta onkin yritystoimintamme suola. Haluan kiittää myös kaikkia avittamolaisia, jotka ovat vuosien varrella antaneet huikean työpanoksensa ja vieneet osaltaan Avittamoa eteenpäin. Kiitos myös tehokkaalle kumppaniverkostollemme.

 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin – YHDESSÄ!

Jenni takaisin Italiasta - Vuosi 2020 käyntiin täydellä kokoonpanolla

Vietin neljä kuukautta Milanossa Italiassa, jossa pääsin osallistumaan Avittamon eri projekteihin etänä. Ulkomailla asuminen sekä etätyöskentely oli kokemuksena mielenkiintoinen, avartava ja piristävä.

9.1.2020

Lue koko artikkeli tästä >>

Parhaat julkaisuajankohdat LinkedInissä

Miksi jotkut LinkedIn postaukset toimivat hyvin ja toiset puolestaan eivät? Sisältö on kuitenkin lähes samanlaista, miksi näin? Kuulostaako tutulta?

Tästä nopeat vinkit julkaisuajankohtiin!

2.3.2019

Lue koko artikkeli tästä >>

Huikea kuvanmuokkaus- appi Snapseed

Visuaalisuuden merkityksen kasvaessa somessa (ja markkinoinnissa yleensäkin) ajattelin vinkata teille yhdestä hyvästä kuvanmuokkaus-sovelluksesta: Snapseed. Tästä jokainen saa hyvän työkalun kuvien muokkaamiseen! 

15.2.2019

Lue koko artikkeli tästä >>

Miten luoda teemoja Instagramissa

Ajattelin jakaa teille nopean checklistin miten tehdä vaikuttavia teemoja Instagramiin ja sitä kautta parantaa oman/yrityksesi Instagram-sivun visuaalista ilmettä. 

5.2.2019

Lue koko artikkeli tästä >>

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy

Uurrekuja 3, 01650 Vantaa

+358 (0)50 428 0964

avittamo@avittamo.fi

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Seuraa meitä somessa

Meidän sosiaalisen median kanavissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, esitellään tuottamaamme designia ja kurkistetaan kulissien taakse. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

@avittamo

© Kaupallinen toimisto Avittamo Oy