top of page

BLOGI

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
20230426_145601.jpg

Avittamo järjesti hyväntekeväisyysmuotinäytöksen kauppakeskus Aapelissa Kuopiossa

Avittamo tuotti yhdessä Kauppakeskus Aapelin sekä Pohjois-savon syöpäyhdistyksen kanssa hyväntekeväisyysmuotinäytöksen kauppakeskus Aapeissa Kuopiossa.

 

Lue lisää täältä >>

MyDay_kansi.PNG

My Day / Laurin mukana kuvauspäivänä Hangossa

Katso miltä Laurin työpäivä näyttää kuvauspäivänä aurinkoisessa Hangossa! Lauri kertoo päivän ohjelman sekä käy kuvausten aikataulun läpi. Kuvasimme alkukesästä 2021 hankolaisen Peace of Hygge

-myymälän mainosvideon ja samalla Lauri kertoo hieman omasta työpäivän kulusta kuvauspäivänä.

14.6.2021

Lue lisää täältä >>

päivi.PNG

Avittamo 12v.

Kukapa olisi uskonut, että tästä pienestä tytöstä tulisi yrittäjä ja joka on työllistänyt itsensä ja muitakin jo 12 vuoden ajan? Vaikka olin jo pienenä varsin puuhakas ja kekseliäs, en todellakaan osannut arvata ryhtyväni isona yrittäjäksi. Vaikka nyt näin taaksepäin katsoessa – olihan se varsin ilmeistä. Se sama tarmo, ilo ja into näkyi varmasti jo leikeissä ja harrastuksissa, mikä toivottavasti näkyy nyt myös työelämässä ja yrittämisessä.

 

Lue lisää täältä >>

IGDrone14.jpeg

Droneluvat suoritettu ✔️

Yrityksemme otti käyttöön jo nyt uudet EU:n dronesäännökset ja on nyt rekisteröitynyt dronetoimija. Lauri on suorittanut tarvittavat droneluvat ja mainosvideoiden kuvaaminen voi jatkua tästä päivästä lähtien uusien EU-lainsäädäntöjen mukaisesti.

24.3.2021

Lue koko artikkeli tästä >>

MT.jpeg

Taksvärkissä Avittamossa!

Taksvärkkipäiväni alkoi aamupalaverilla, jossa sain kuulla Avittamon projekteista ja tietää mitä saan tänään tehdä. Minulle kerrottiin myös Avittamon toiminnasta ja asiakkaista. Pääsin auttamaan arkistoinnissa, minulle näytettiin myös, miten nettisivuja päivitetään. Sain tehdä somepostauksen yhdessä Laurin kanssa. Lisäksi pääsin etsimään kuvapankista kuvia Avittamon asiakkaan asiakaslehteen. Oli kiinnostavaa oppia kaikenlaista uutta. Kaiken kaikkiaan päivä oli mielenkiintoinen ja mukava. Tänne rentoon porukkaan voisi tulla vaikka kesätöihin 😉 Kiitos tästä päivästä! 

 

Milla, taksvärkkiläinen (taksvärkkituotot menevät WWF:n kautta sademetsien suojeluun)

avittamo-01.jpeg

Avittamo 10 vuotta!

Kymmenen vuoden ajan olemme Avittamossa saaneet palvella asiakkaitamme ja olen siitä erittäin, erittäin kiitollinen. Mukaan on mahtunut hyvin erilaisia töitä ja projekteja, mikä minusta onkin yritystoimintamme suola. Haluan kiittää myös kaikkia avittamolaisia, jotka ovat vuosien varrella antaneet huikean työpanoksensa ja vieneet osaltaan Avittamoa eteenpäin. Kiitos myös tehokkaalle kumppaniverkostollemme.

 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin – YHDESSÄ!

Linkedinpost.jpg

Parhaat julkaisuajankohdat LinkedInissä

Miksi jotkut LinkedIn postaukset toimivat hyvin ja toiset puolestaan eivät? Sisältö on kuitenkin lähes samanlaista, miksi näin? Kuulostaako tutulta?

Tästä nopeat vinkit julkaisuajankohtiin!

2.3.2019

Lue koko artikkeli tästä >>

LI2.png

Huikea kuvanmuokkaus- appi Snapseed

Visuaalisuuden merkityksen kasvaessa somessa (ja markkinoinnissa yleensäkin) ajattelin vinkata teille yhdestä hyvästä kuvanmuokkaus-sovelluksesta: Snapseed. Tästä jokainen saa hyvän työkalun kuvien muokkaamiseen! 

15.2.2019

Lue koko artikkeli tästä >>

Screenshot_2018-09-01-22-38-48.png

Miten luoda teemoja Instagramissa

Ajattelin jakaa teille nopean checklistin miten tehdä vaikuttavia teemoja Instagramiin ja sitä kautta parantaa oman/yrityksesi Instagram-sivun visuaalista ilmettä. 

5.2.2019

Lue koko artikkeli tästä >>

bottom of page