top of page
IMG_9734-01.jpeg
lskdmcs.PNG

Vantaan Vuoden Yrittäjä -palkinto jaettiin Vantaan Yrittäjien Gaalassa 26.11.2022, missä myös Avittamon tuottama esittelyvideo sai ensi-iltansa. 

Videon avulla yrittäjät pääsivät kertomaan itsestään, yrityksestään sekä yrityksen palveluista omalla mielenkiintoisella tavalla.

Avittamo onnittelee Ladyt Kuntokeskusta ja kiittää Vantaan Yrittäjiä luottamuksesta päästä tuottamaan esittelyvideo vuoden 2022 Vantaan Vuoden Yrittäjästä.

Katso video!

Ladyt  Kuntokeskus / Vantaan Yrittäjät

Avittamo valittiin tuottamaan vuoden 2022 Vantaan Yrittäjien Vuoden Yrittäjä -voittajasta esittelyvideo.

Esittelyvideon lisäksi Avittamo valokuvasi yrittäjä Tuija Nikkistä sekä yrittäjäpariskuntaa eri printti- ja somejulkaisuja varten. 

skdlmcs.PNG

NÄIN VIDEOPROJEKTIMME ETENEVÄT

1. Suunnittelu

Hyvä mainos tarvitsee taustalle idean, tarinan ja fiiliksen mitä lähdetään hakemaan. Suunnitellaan myös yhdessä mitä haluatte katsojan näkevän, tuntevan ja tarvitsevan. 

2. Käsikirjoitus

Teemme suunnittelu-palaverin pohjalta alustavan käsikirjoituksen. Näin ideanne ja visionne saavat konkreettisen muodon. Tämän jälkeen tehdään yhdessä tarvittavat korjaukset ja muokkaukset.

3. Kuvaukset

Kuvataan video niin, että toivomanne tunne ja viesti välittyy katsojalle. Kuvaustekniikoita voidaan käyttää hidastuksista hyperlapseihin & visuaalisiin drone- kohtauksiin.

4. Editointi

Kun kuvaukset on hoidettu, toimitamme teille

ensimmäisen version videosta. Katsotaan yhdessä viiimeiset muokkaukset ja valitaan videoon sopiva musiikki halutun fiiliksen takaamiseksi.

PYYDÄ TARJOUS

Laita viestiä tai soita - keskustellaan asiasta lisää ja teemme teille tarjouksen. Mainosvideon, valokuvauksen tai dronekuvauksen tilaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

bottom of page