Mukavaa ja mutkatonta yhteistyötä Myyrmäen Huollon kanssa jo yhdeksän vuoden ajan!

Myyrmäen Huolto juhli viime vuonna 50-vuotista taivaltaan ja Avittamolla oli ilo olla mukana juhlavuodessa niin yhteistyön merkeissä kuin juhlahumussakin virallisena juhlapäivänä. Avittamo tuotti juhlavuoden kunniaksi myös Meidän Taloyhtiö-asiakaslehden 50-vuotisjuhlapainoksen, jossa kerrottiin yhtiön mielenkiintoinen tarina aina syntyvuosista tähän päivään.

Myyrmäen Huollon Toimitusjohtaja Mika Lehtonen sekä Avittamon Lauri, Päivi ja Jenni

Kuvakaappaus Avittamon tuottamista Myyrmäen Huollon verkkosivuista

”Yhteistyö yritystemme välillä on aina ollut mutkatonta ja mukavaa. Palavereissa nauru raikaa ja ideoita syntyy. Luottamus ja toistemme töiden arvostus on hyvä pohja laadukkaalle ja pitkäjänteiselle yhteistyölle. Pitkän asiakassuhteen aikana Avittamo on tuottanut Myyrmäen Huollolle mm. uudet verkkosivut, tehnyt asiakaslehtiä kaksi kertaa vuodessa jo vuodesta 2012 lähtien, tuottanut uutiskirjeitä, tehnyt uusien tuotteiden esitemateriaaleja, asiakaskyselyjä sekä tapahtumia niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin”, Päivi Kekkonen-Karjalainen listaa.

  • LinkedIn Social Icon

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy

Uurrekuja 3, 01650 Vantaa

+358 (0)50 428 0964

avittamo@avittamo.fi

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Seuraa meitä somessa

Meidän sosiaalisen median kanavissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, esitellään tuottamaamme designia ja kurkistetaan kulissien taakse. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

@avittamo

© Kaupallinen toimisto Avittamo Oy