top of page

My Day / Lauri - Laurin matkassa kuvauspäivänä Hangossa

Kuvasimme alkukesästä 2021 hankolaisen Peace of Hygge -myymälän mainosvideon. Tavoitteena oli saavuttaa maksimaalinen hyöty ja näkyvyys juuri sopivasti ennen kesäsesongin alkua tavoittamalla Hankoon tulevat/sinne matkaa suunnittelevat matkailijat sekä siellä asuvat kesä- ja vakiasukkaat. Markkinointi videon muodossa herättää mielenkiintoa myymälää kohtaan, koska sillä pystyy välittämään myymälän hyvää fiilistä ja Hygge-tunnelmaa. Oikein kohdennettu markkinointi, oikealle kohderyhmälle tuo varmasti lisää asiakkaita liikkeeseen. Videolla pystyy myös havainnollistamaan missä liike Hangossa sijaitsee, ja näin auttaa asiakkaita löytämään myymälä helposti.

 

Kun tilaus oli vahvistettu sekä käsikirjoitus ja Story Board tehty - lähdin aamuvarhain kohti Hankoa. Lue lisää työpäivästäni aurinkoisessa Hangossa!

IMG_7131.JPG
DJI_0338.JPG
IMG_7089.JPG
IMG_7109.JPG
IMG_7126.JPG

Päivän ohjelma:

8.15 Lähtö kohti Hankoa. Käsikirjoitus sekä kuvauspaikat olin miettinyt etukäteen yhdessä asiakkaan kanssa, joten tiesin minne menen kuvaamaan saavuttuani perille.

10.15 Paikalla Hangossa dronekuvaus Hangon Kasinon edessä olevalta rannalta sekä uimakoppien kuvaus. Noin 1,5 tunnin aikana otin useita otoksia dronella sekä järjestelmäkameralla, jotta varmasti saadaan hyvät otokset esim. uimakopeista ja rannasta.

11.45 Siirtyminen Leijona-rannalle ja dronekuvaus kohti Bulevardia. Olimme sopineet asiakkaan kanssa, että kuvaamme ikäänkuin "reitin" liikkeeseen Hangon Bulevardia pitkin, joten otin dronella muutamia otoksia, jossa lennän kohti Bluverdia ilmasta käsin.

12.15 Bulevardin kuvaus. Kuvasin Bulevardia dronella ja kameralla kohti Peace of Hygge

-myymälää, joka sijaitsee Bulevardilla. Liikesuunta ja "reitti" liikkeeseen tulee näin tutuksi katsojalle.

12.50 Peace of Hygge -myymälän julkisivun kuvaus. Kuvasin liikkeen julkisivua, jotta katsojat tunnistaisivat julkisivun ja rakennuksen, missä myymälä sijaitsee. Otin useita otoksia dronella sekä kameralla, jotta pääsin haluttuun lopputulokseen.

13.15 Lounas. Peace of Hyggen -myymälää vastapäätä on erittäin kiva ravintola, missä söin lounaaksi kevyesti ribsit!

13.45 Kesäisen ja leppoisan Peace of Hygge

-myymälän & tuotteiden kuvausta. Ensin kuvasin yksittäisiä tuotteita, joita olimme sopineet kuvattavakasi videoon. Tämän jälkeen otin muutamia "walktrough" -tyylisiä videoita, joilla saa kivasti liikettä videoon. Kun kaikki halutut tuotteet saatiin kuvattua. Kuvissa vilahtaa myös Peace of Hyggen omistaja Merja ja hänen kanssaan sovimme, että kuvaamme videolle myös kohdan, jossa hän antaa "asiakkaalle" (= kameralle) ostokset > katso koko mainos alta.

15.45 Lopuksi vielä sataman, Bellavue-rannan sekä Plagen-rannan kuvausta. Kävin vielä kolmessa eri paikassa kuvaamassa droneotoksia ja maisemapätkiä, joita tarvittaessa voisimme käyttää videossa fiiliksen luomisessa.

16.45 Kotia kohti. Lähdin ajamaan takaisin kohti pääkaupunkiseutua ja noin parin tunnin matkan jälkeen oli pitkä, mutta erittäin onnistunut ja mukava kuvauspäivä pulkassa.

Peace of Hygge valmis mainos

NÄIN VIDEOPROJEKTIMME ETENEVÄT

1. Suunnittelu

Hyvä mainos tarvitsee taustalle idean, tarinan ja fiiliksen mitä lähdetään hakemaan. Suunnitellaan myös yhdessä mitä haluatte katsojan näkevän, tuntevan ja tarvitsevan. 

2. Käsikirjoitus

Teemme suunnittelu-palaverin pohjalta alustavan käsikirjoituksen. Näin ideanne ja visionne saavat konkreettisen muodon. Tämän jälkeen tehdään yhdessä tarvittavat korjaukset ja muokkaukset.

3. Kuvaukset

Kuvataan video niin, että toivomanne tunne ja viesti välittyy katsojalle. Kuvaustekniikoita voidaan käyttää hidastuksista hyperlapseihin & visuaalisiin drone- kohtauksiin.

4. Editointi

Kun kuvaukset on hoidettu, toimitamme teille

ensimmäisen version videosta. Katsotaan yhdessä viiimeiset muokkaukset ja valitaan videoon sopiva musiikki halutun fiiliksen takaamiseksi.

PYYDÄ TARJOUS

Laita viestiä tai soita - keskustellaan asiasta lisää ja teemme teille tarjouksen. Mainosvideon tilaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

bottom of page