Droneluvat kunnossa ✔️

Avittamo otti käyttöönsä jo nyt uudet EU:n dronesäännökset ja rekisteröityi ensimmäisten joukossa Traficomin dronetoimijarekisteriin.

Digital Designerimme Lauri suoritti maaliskuun alussa hyväksytysti vaaditun dronelennättäjän kokeen ja on nyt virallistettu dronelennättäjä.

Tämä tarkoittaa, että Avittamosta saa jatkossakin laadukkaita, turvallisia sekä ammattitasoisia dronevideoita ja -kuvia.

 

”Dronekokeessa kysytyt asiat olivat minulle jo entuudestaan tuttuja, mutta nyt täytän myös virallisestikin edelletyt vaatimukset. Hyvältähän se tuntuu, kun tämäkin puoli on nyt virallisesti hallussa!" Lauri kommentoi ja jatkaa ”Useissa Avittamon tuottamissa mainosvideoissa on käytetty dronekuvaa osana videota. Dronella kuvattu materiaali tuo videoon visuaalisesti hienoa sisältöä, sujuvia liikesuuntia ja uusia kuvakulmia".

 

Uusi, koko EU:n aluetta koskeva, droneasetus tuli voimaan 31.12.2020, jonka mukaan jokaisen dronelennättäjän pitää rekisteröityä dronelennättäjäksi ja suorittaa koe ennen 1.1.2022, jolloin uusi dronelaki astuu voimaan.

Lain myötä lennätyskäytäntöihin tulee muutoksia, mutta perusasiat turvalliseen lennättämiseen säilyvät jatkossakin.

 

Tutustu muutamiin Avittamon tuottamiin dronevideoihin ➡️

  • LinkedIn Social Icon

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy

Uurrekuja 3, 01650 Vantaa

+358 (0)50 428 0964

avittamo@avittamo.fi

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Seuraa meitä somessa

Meidän sosiaalisen median kanavissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, esitellään tuottamaamme designia ja kurkistetaan kulissien taakse. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

@avittamo

© Kaupallinen toimisto Avittamo Oy