top of page
IGDrone14.jpeg

Droneluvat kunnossa ✔️

Avittamo otti käyttöönsä jo nyt uudet EU:n dronesäännökset ja rekisteröityi ensimmäisten joukossa Traficomin dronetoimijarekisteriin.

Digital Designerimme Lauri suoritti maaliskuun alussa hyväksytysti vaaditun dronelennättäjän kokeen ja on nyt virallistettu dronelennättäjä.

Tämä tarkoittaa, että Avittamosta saa jatkossakin laadukkaita, turvallisia sekä ammattitasoisia dronevideoita ja -kuvia.

 

”Dronekokeessa kysytyt asiat olivat minulle jo entuudestaan tuttuja, mutta nyt täytän myös virallisestikin edelletyt vaatimukset. Hyvältähän se tuntuu, kun tämäkin puoli on nyt virallisesti hallussa!" Lauri kommentoi ja jatkaa ”Useissa Avittamon tuottamissa mainosvideoissa on käytetty dronekuvaa osana videota. Dronella kuvattu materiaali tuo videoon visuaalisesti hienoa sisältöä, sujuvia liikesuuntia ja uusia kuvakulmia".

 

Uusi, koko EU:n aluetta koskeva, droneasetus tuli voimaan 31.12.2020, jonka mukaan jokaisen dronelennättäjän pitää rekisteröityä dronelennättäjäksi ja suorittaa koe ennen 1.1.2022, jolloin uusi dronelaki astuu voimaan.

Lain myötä lennätyskäytäntöihin tulee muutoksia, mutta perusasiat turvalliseen lennättämiseen säilyvät jatkossakin.

 

Tutustu muutamiin Avittamon tuottamiin dronevideoihin ➡️

bottom of page