top of page
Linkedinpost.jpg

Parhaat julkaisuajankohdat LinkedInissä

Jotkut Linkedin postaukseni toimivat hyvin ja toiset puolestaan eivät? Kuitenkin sisältö on lähes samanlaista, miksi näin? Kuulostaako tutulta?

 

Tutkimusten + oman kokemukseni mukaan paras ajankohta julkaista LinkedIniin on tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10:00-10:30, ns. keskellä työpäivää ja keskellä työviikkoa. Tämä on mielestäni melko loogista, sillä ainakin maanantaina ja perjantaina itselläni on usein liian kiire selata LinkedIniä.

 

Itse käytän LinkedIniä usein nimenomaan työpäivän aikana ja esim. lounastauolla (varmaan moni muukin tekee näin). Itse en myöskään julkaisisi 08:00-16:00 ulkopuolella tai viikonloppuna, koska silloin ainakaan minun kontaktini eivät ole niin aktiivisia.

 

Kannattaa kuitenkin kokeilla mikä toimii itsellä parhaiten, sillä kaikkien verkostot ovat erilaisia ja siten aktiivisia eri aikoihin.

 

Jos pitäisi yleistää niin mielestäni parhaat julkaisuajankohdat ovat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10:30. Mielestäni LinkedInissä riittää hyvin rytmi kerran viikossa, jos sisältö on laadukasta ja tuo arvoa verkostolleni.

 

Mikä sinusta on paras ajankohta julkaista LinkedInissä ja miksi?

bottom of page