top of page

VERKKOSIVUT

Selkeät ja toimivat verkkosivut ovat jokaisen yrityksen kulmakivi. Kotisivut luovat ensivaikutelman yrityksestästänne, muodostavat kuvaa brändistänne, kertovat tuotteistanne ja palveluistanne sekä mahdollistavat yhteydenotot.

 

Mielestämme verkkosivujen tulee tukea yrityksen liiketoimintaa ja siksi teemmekin kaikista kotisivuista yksilölliset, haluamillanne toiminnoilla.

Organized Desk
Laptop Typing

VERKKOSIVUJEN

TOP 5 HYÖDYT

1. Asiakkaasi löytävät sinut

2. Luo hyvän ensivaikutelman

3. Auki ympäri vuorokauden

4. Tukee brändi-imagoa

5. Myy & edustaa puolestasi

MIKSI OSTAA AVITTAMOLTA

Olemme kiinnostuneita yrityksestänne ja haluamme avittaa teitä menestymään.

Meillä on kokemusta toimivien kotisivujen ja verkkokauppojen tuotannoista ja tuotamme niitä ripeästi ja kustannustehokkaasti.

 

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää. Teemme teille tarjouksen ja sovitaan samalla yksityiskohdista sekä aikatauluista.

Smartphone

MILLAISIA SIVUJA TEEMME?

Meidän mielestämme hyvät kotisivut ovat selkeät ja teidän yrityksenne näköiset. Sivut toimivat kaikilla laitteella ja ne löytyvät hyvin myös Googlesta. Sivuja on helppo käyttää ja päivittää.

Katso alta referenssejämme.

Computer Screen
kuvakaappaus.PNG

Helsinki City Markkinointi

www.helsinkicitymarkkinointi.fi

Computer Screen
Kuvakaappaus myhun sivulta.JPG

Myyrmäen Huolto Oy

www.myyrmaenhuolto.fi

Computer Screen
88.PNG
Referenssit

NÄIN PROJEKTIMME ETENEE

1. Suunnittelu

Selkeät ja toimivat kotisivut tarvitsevat hyvän suunnitelman. Käydään yhdessä läpi teidän ideat ja toiveet sivustosta ja sen ulkoasusta ja toiminnallisuuksista.

2. Luonnos

Teemme sivustosta luonnoksen aloitus-palaverin pohjalta. Näin ideanne ja visionne heräävät eloon ja niitä helppo muokata.

Teemme myös ehdotuksia miten mielestämme sivustoa voisi jatkokehittää.

3. Viimeistely

Tehdään yhdessä vielä haluamanne viimeistelyt ja tarkistetaan, että kaikki toiminnallisuudet toimivat. Tässä vaiheessa teemme myös haku-koneoptimoinnit,

mobiilioptimoinnit sekä url-ohjaukset.

4. Julkaisu

Kun kaikki viimeistelyt on tehty, ostamme teille uuden / siirrämme teidän domainit ja julkaisemme sivuston! Teidän ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista, me avitamme!

PYYDÄ TARJOUS

Laita viestiä tai soita - keskustellaan asiasta lisää ja teemme teille tarjouksen. Verkkosivujen tilaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

bottom of page