top of page

Sisällöntuotanto

 

Hyvä sisältö kiinnostaa asiakkaitanne. Se voi antaa ohjeen, vinkin tai olla viihdyttävä. Sisältö on parhaimillaan yksilöllistä, vuorovaikutteista, suunnitelmallista ja jatkuvaa, toteutetaanpa se videona, tekstinä taikka kuvana. Avittamolta saatte tekstituotannot (suomi, englanti), valokuvausta, mainos- ja asiakasvideot sekä infograafit ja ikonit.

Mikä kiinnostaa teidän asiakkaitanne? Anna meidän avittaa yritystäsi olemaan kiinnostava!

Lähipalvelukeskus Hertsi - Mainosvideo

 

Avittamo tuotti Hertsille esittelyvideon liiketilavuokrauksen tueksi. Videossa esitellään keskuksen toimintaympäristöä sekä itse keskusta sisältä ja ulkoa.

Lue lisää

Hertsi_drone.PNG
  • YouTube
sdvcsdcsc.PNG
  • YouTube

SLY - Jäsenhankintavideo

Avittamo tuotti Suomen Leirintäalueyhdistukselle uuden jäsenhankintavideon kesällä 2022

Kauppakeskus Galleria - Mainosvideo

 

Tuotimme kauppakeskus Gallerialle (LPR) videon millä muistuttelimme Gallerian asiakkaita miten jouluhankinnat voi tehdä turvallisin mielin tänä poikkeuksellisena joulusesonkina.

Logo1.jpg
  • YouTube
Lanterna_kansi2.PNG
  • YouTube

Kodin sisustuskeskus Lanterna - Mainosvideo

 

Kodin sisustuskeskus Lanterna (HKI) tilasi Avittamolta videon turvallisesta jouluostoskäyttäytymisestä. Videolla nostetaan esiin muutamia hyviä seikkoja, mitkä kannattaa huomioida jouluostoksia tehdessä.

Kampaamo-myymälä Clips

 

Olemme tuottaneet Kampaamo-myymälä Clipsille useita erilaisia videoita aina rekrytoinnista tuotevideoihin.

Maria.PNG
  • YouTube
DJI_0338.JPG
  • YouTube

Peace of Hygge mainosvideo

 

Avittamo tuotti Peace of Hygge -putiikkimyymälälle uuden mainosvideon kesällä 2021

Laajasalon Golf - Mainosvideo & valokuvaus

 

Dronella kuvattu mainosvideo toteutettiin heinäkuussa 2019. Kuvasimme aluetta, väyliä ja klubitaloa. Tarkoituksena oli esitellä viihtyisä Laajasalon Golf videon keinoin ja myös valokuvata alue.

IMG_4808.JPG
  • YouTube

NÄIN VIDEOPROJEKTIMME ETENEVÄT

1. Suunnittelu

Hyvä mainos tarvitsee taustalle idean, tarinan ja fiiliksen mitä lähdetään hakemaan. Suunnitellaan myös yhdessä mitä haluatte katsojan näkevän, tuntevan ja tarvitsevan. 

2. Käsikirjoitus

Teemme suunnittelu-palaverin pohjalta alustavan käsikirjoituksen. Näin ideanne ja visionne saavat konkreettisen muodon. Tämän jälkeen tehdään yhdessä tarvittavat korjaukset ja muokkaukset.

3. Kuvaukset

Kuvataan video niin, että toivomanne tunne ja viesti välittyy katsojalle. Kuvaustekniikoita voidaan käyttää hidastuksista hyperlapseihin & visuaalisiin drone- kohtauksiin.

4. Editointi

Kun kuvaukset on hoidettu, toimitamme teille

ensimmäisen version videosta. Katsotaan yhdessä viiimeiset muokkaukset ja valitaan videoon sopiva musiikki halutun fiiliksen takaamiseksi.

PYYDÄ TARJOUS

Laita viestiä tai soita - keskustellaan asiasta lisää ja teemme teille tarjouksen. Mainosvideon, valokuvauksen tai dronekuvauksen tilaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

bottom of page