top of page
PeaceofHygge4.jpg

Some-kampanja tuplasi seuraajat Instagramissa / Peace of Hygge

Hangon auringon alta löytyy ihana Peace of Hygge-myymälä. Avittamo sai tehtäväkseen tuottaa sisustuksen, pukeutumisen sekä muita hyvän olon hygge -tuotteita tarjoavalle myymälälle sosiaalisen median kampanjan, jonka tarkoituksena oli tuoda yritykselle lisää seuraajia sosiaalisen median kanaviin sekä liikennettä verkkokauppaan.

”Kampanjassa toteutettiin arvontapostaus, joka veti orgaanisesti jo todella hyvin, mutta kun tähän lisättiin vielä strategisesti tarkkaa, maksettua mainontaa oikealle kohderyhmälle, niin päästiin erittäin hyviin tuloksiin” – Digital Designer Lauri kiteyttää. Keväällä 2021 toteutettu kampanja lähes tuplasi asiakkaan seuraajamäärän Instagramissa sekä toi isoja piikkejä verkkokaupan kävijämääriin.

iphone.png
iphone.png
PeaceofHygge1.jpg
PeaceofHygge3.jpg

Asiakas oli erittäin tyytyväinen ja kommentoi seuraavaa: ”Tämän yhteistyökumppanin kanssa on aina ollut ilo työskennellä. Osaavissa käsissä syntyy pieniä ihmeitä. Yrittäjänä minulle on tärkeää se, että palveluntuottaja on kuunteleva ja keskinäinen kommunikointi mutkatonta. Näin päästään asian ytimeen nopeasti ja homma hoituu. Voin lämpimästi suositella Avittamo Oy:n palveluita.” – Merja Virpiö / toimitusjohtaja & omistaja / Peace of Hygge.

 

Peace of Hyggen tuotteilla voi sisustaa kotia ja luoda oman Peace of Hygge tunnelman tai löytää mukavia asusteita, joista tulee hyvä olo niin arjessa kuin vapaa-ajalla. Lue lisää Peace of Hyggestä www.peaceofhygge.fi ja käy myös katsomassa Peace of Hyggen somekanavat @peaceofhygge

PeaceofHygge2.jpg
  • Instagram
  • Facebook

Kaipaako myös sinun yrityksesi avitusta esimerkiksi verkkokaupan kävijämäärän kasvattamisessa, sosiaalisen median kampanjoiden taikka sisällöntuotannon kanssa? Mikäli vastasit KYLLÄ, otathan meihin yhteyttä – me avitamme!

IMG_281776.jpg

Lauri Karjalainen

Digital Designer

etunimi.sukunimi@avittamo.fi

puh. 040 737 0338

LinkedIn

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page