top of page
Stilliplanssi  4.png
1.png

Myös tämä projekti sujui totuttuun tapaan hyvin ja joutuisasti. HCM:llä ja Avittamolla on pitkä, vuosia kestänyt hyvä asiakassuhde ja yhteistyötä on tehty mm. useiden erilaisten videoprojektien, valokuvausten ja kampanjoiden parissa. ”On ilo tehdä yhteistyötä hyvässä porukassa ja tuoda ihmisille joulumieltä”, kiteyttää tässä projektissa vastuussa ollut Lauri Karjalainen.

 

Jos yritykselläsi on tarvetta vastaavanlaisiin graafisen suunnittelun projekteihin tai videotuotantoihin, otathan yhteyttä Digital Designer Lauri Karjalaiseen.

Vuoden 2022 Helsingin Joulunavauksen visuaalinen ilme on Avittamon loihtima.


Digital Designerimme Laurin käsiala näkyy aina keskustan mainonnasta sosiaaliseen mediaan. Ilmeen suunnittelun ja tuotannon lisäksi Lauri tuotti Aleksanterinkadun jouluparaatista aftermovien, minkä voit katsoa tämän sivun alareunasta.

PARAATI PASSI ETU.png

NÄIN VIDEOPROJEKTIMME ETENEVÄT

1. Suunnittelu

Hyvä mainos tarvitsee taustalle idean, tarinan ja fiiliksen mitä lähdetään hakemaan. Suunnitellaan myös yhdessä mitä haluatte katsojan näkevän, tuntevan ja tarvitsevan. 

2. Käsikirjoitus

Teemme suunnittelu-palaverin pohjalta alustavan käsikirjoituksen. Näin ideanne ja visionne saavat konkreettisen muodon. Tämän jälkeen tehdään yhdessä tarvittavat korjaukset ja muokkaukset.

3. Kuvaukset

Kuvataan video niin, että toivomanne tunne ja viesti välittyy katsojalle. Kuvaustekniikoita voidaan käyttää hidastuksista hyperlapseihin & visuaalisiin drone- kohtauksiin.

4. Editointi

Kun kuvaukset on hoidettu, toimitamme teille

ensimmäisen version videosta. Katsotaan yhdessä viiimeiset muokkaukset ja valitaan videoon sopiva musiikki halutun fiiliksen takaamiseksi.

PYYDÄ TARJOUS

Laita viestiä tai soita - keskustellaan asiasta lisää ja teemme teille tarjouksen. Mainosvideon, valokuvauksen tai dronekuvauksen tilaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

bottom of page