top of page
Clips_edited_edited.jpg

Kampaamo-Myymälä Clips ja Kaupallinen toimisto Avittamo Oy ovat solmineet elokuun lopussa 2021 yhteistyösopimuksen. Jatkossa Avittamo tuottaa mm. Clips-ketjun somemarkkinointia sekä videotuotantoja.

”Yhteistyö on käynnistynyt vauhdikkaasti. Nyt olemme käyneet kuvaamassa jo Lahdessa, Kauppakeskus Karisman sekä Pasilassa, Kauppakeskus Triplan Clipsin myymälöissä. Myös somemarkkinointi on lähtenyt hyvin käyntiin", - iloitsee Avittamon Digital Designer Lauri Karjalainen.

iphone.png
Screenshot_20211007-111756_Instagram.jpg
iphone.png
Screenshot_20211007-112105_Instagram.jpg

Aloitimme Clipsin sosiaalisen median työt yhteisellä aloituspalaverilla, missä sovimme miten tulemme jatkossa toimimaan ja miten prosessit saadaan parhaiten sujumaan. Loimme yhdessä sisältösuunnitelman ja julkaisukalenterin. Näin saimme kaikki tahot tietoiseksi postausten sisällöistä sekä aikatauluista ja Clipsin somemarkkinointi saatiin etenemään entistäkin suunnitelmallisemmin.

"Tuotamme tekstit ja postaamme julkaisut avaimet käteen -tyylisenä palveluna sovittujen suunnitelmien ja prosessien mukaisesti niin Clipsin omiin somekanaviin kuin mahdollisuuksien mukaan myös kauppakeskusten somekanaviin. Olemme viikoittain yhteydessä Clipsin markkinoinnin ja tuotevastaavien kanssa, siten homma pysyy hanskassa ja kaikki ovat tietoisia missä mennään" - Lauri kiteyttää.

IMG-20210907-WA0022.jpg
Maria.PNG
  • YouTube

Rekryvideo 1

Screenshot_20211004-154610_Instagram.jpg

Sisältöjen kuvaaminen Lahden Karismassa ja Pasilan Triplassa onnistuivat hyvin. Näistä sisällöistä tuotimme Clipsille kaksi rekryvideota sekä yhden fiiliksellisen esittelyvideon.

 

Kaikki videot julkaistiin Clipsin YouTube-kanavalla, sekä Clipsin Instagramissa, Facebookissa ja kotisivuilla.

 

Käy katsomassa rekryvideot alla

olevista linkeistä:

Clips.PNG
  • YouTube

Rekryvideo 2

Kaipaako sinun yrityksesi avitusta esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuotannon tai videotuotantojen kanssa? Mikäli vastasit KYLLÄ, otathan meihin yhteyttä – me avitamme!

IMG_281776.jpg

Lauri Karjalainen

Digital Designer

etunimi.sukunimi@avittamo.fi

puh. 040 737 0338

LinkedIn

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page