Sosiaalinen media &

sisällöntuotanto

Valokuvaus &

videotuotannot

Verkkosivut &

verkkokauppa

Markkinointi &

viestintä

Kaupallinen

konsultointi

Wave

Avittamo - Markkinoinnin monipuolinen kumppani

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy avittaa yritystäsi menestymään - oli kyse sitten mainosvideoista, sosiaalisen median sisällöntuotannosta, verkkosivuista tai muusta kaupallisesta konsultoinnista. Teemme sen mikä pitää ja niin kuin on sovittu. Meille on tärkeintä se, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja pysyvät kilpailukykyisinä omassa markkinassaan.

Katso referenssejä alta

Logo_color_pos@0.5x.png

Helsinki City Markkinointi

Avittamo ja Helsinki City Markkinointi aloittivat yhteistyön tänä kesänä. Kesän aikana Avittamo tuotti asiakkaalle mm. videohaastattelusarjan, kävijäkyselyn sekä uudet verkkosivut. Kyseiset sivut voit käydä katsomassa osoitteesta:

www.helsinkicitymarkkinointi.fi

hertsi_logo.png

Lähipavelukeskus Hertsi

Avittamo tuotti Lähipalvelukeskus Hertsille mainosvideon, jossa esitellään keskuksen ympäristöä sekä itse keskusta. Tämän dronella kuvatun mainoksen voit käydä katsomassa osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=uqmFeQgRJ7E

logo_laajasalon_golf_500x500.png

Laajasalon Golf

Dronella kuvattu mainosvideo toteutettiin heinäkuussa 2019. Kuvasimme aluetta, väyliä ja klubitaloa. Tarkoituksena oli esitellä viihtyisä Laajasalon Golf videon keinoin. Mainoksen voit katsoa tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=yKOQhMqrUWY

Kiinnostuitko?

Varaa ilmainen konsultointi ja kerromme mielellään näkymyksiämme esimerkiksi yrityksenne verkkosivujen kehittämisestä, sosiaalisen median markkinoinnin tehostamisesta, sisältömarkkinoinnista tai muusta vastaavasta. Anna meidän avittaa ja saat keskittyä olennaiseen! #meavitamme

Haluatko tietää lisää?

Tilaa uutiskirjemme niin saat tietoosi uusimmat käänteet kaupan alalta sekä tilaat itsellesi Avittamolaisten neuvot ja vinkit verkkosivujenne kehittämiseen, sisältömarkkinoinnin trendeihin sekä uusimmat vinkit sosiaaliseen mediaan.

Loppuvuoden ajan verkkosivut -20%

Tilaa meiltä selkeät ja tyylikkäät verkkosivut, joita on helppo käyttää ja päivittää. Voit myös lukea lisää tarjoamistamme verkkosivuista tästä tai katsoa referenssimme tästä.

Hommat hoidamme rehdisti, reippaasti ja tehokkaasti. ​Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että palveluvalikoimamme on monipuolinen sekä henkilökuntamme ammattitaitoinen ja palvelualtis. Monelle asiakkaallemme olemme kumppani, joka hoitaa kaikki heidän kaupalliset tarpeensa keskitetysti - yhden kumppanin taktiikalla.

-Päivi Kekkonen-Karjalainen, toimitusjohtaja

Kaupallinen toimisto Avittamo Oy

Uurrekuja 3, 01650 Vantaa

+358 (0)50 428 0964

avittamo@avittamo.fi

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Seuraa meitä somessa

Meidän sosiaalisen median kanavissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, esitellään tuottamaamme designia ja kurkistetaan kulissien taakse. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

@avittamo

© Kaupallinen toimisto Avittamo Oy